Nosní mandle

Dobrý den, mojí 3 leté dceři zjistil lékař zvětšenou mandli. Jednou měla zánět středního ucha a od té doby má špatnou křivku na levém oušku (vyšetření tympany). Nyní dostala Aerius a pokud se do měsíce nezlepší, doporučují mandli nechat vyoperovat. Myslíte si, že je to vhodné, když nemá žádné jiné potíže? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Zvětšené nosní mandle mohou být příčinou opakovaných středoušních zánětů i poruch sluchu, takže odstranění doporučuji.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: