Nosni mandle

  • Dotaz od: Dagmar Andrušiková
  • Publikováno: 23.4.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý večer,pravě jsem obdržela od vás odpověd,měla jsem dotaz na mandle mého vnoučka tak pani doktorka na ORL řekla že má třeti stupen a že je musi odstranit prý je to největší stupen,ale je zajimavé že neni vubec nemocný tak nevím co dělat dál prosím o radu děkuji a přeji pěkný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, třetí stupeň podle hodnocení okem může být zavádějící, pokud nemá vnuk potíže, tak bych opravdu počkala, až je třeba mít bude (nebo taky nebude, až vyroste z dtěských let, tak se mandlička spontánně zmenší). Operace je vždy zásah do organismu a pokud nejsou potíže, není důvod kloučka nijak stresovat a mandli mu odebírat. Přeptejte se ještě na důvody paní doktorky, argumentujte proti operaci tím, že klučík potíže nemá a i s mandlí mu celkem nic nehrozí. Popř. si zajděte na vyšetření k jinému lékaři ORL, jaký bude mít po shlédnutí mandličky názor on a budete mít srovnání. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: