Nosní mandle

Dobrý den, moje dceři je 5 let. Ve třech a půl jí poprvé bolelo ouško, od té doby už asi 4x, nikdy ho neměla píchané, 2x měla v oušku nějaký vřídek který paní doktroka propíchla. Při poslední návštěvě mi řekla že pokud přijdeme ještě jednou tak že by to chtělo vytáhnotu mandle, že v tomto věku už není normální aby trpěla a bolest uší. Já jsem četla že tento problém může vymizet až kolem 7let věku. Dcera jinak není nijak hodně nemocná, jen běžná nachlazení a virozi co chytne ve školce. ATB měla ve svých pěti letech jen 2x. Jaký je váš názor, mě se vyndavat mandle hned nechce, ale já sjem laik, tak bych ráda slyšela víc názoru než s epřikloním k nějakému ařešení Děkuji Sovová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, toto je silně individuální, každý lékař má jinou zkušenost, pokud není dcerka výrazně nemocná /což není, 2x ATB je naprosto super, jsou děti, co měly v jejím věku antibiotika klidně i 10x a i více/, tak bych se nepřikláněla k odstranění mandlí. Na to je vždycky času dost. Zkuste ještě homeopatii - na chronické a opakované problémy je opravdu výborná!!!. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: