Nosní mandle

Dobrý den, mám syna 3 roky za týden máme jít na trhání nosních mandlí s tím, že mu mají odsát hleny které se mu utvořili u ušních bubínků. Prý by mohl špatně slyšet. Často má rýmu, trpí průduškami a má astma. Do tří let nesmrkal, začal až teď. Chci se zeptat jestli by jste operaci doporučil a jestli na to může mít vliv to že nesmrkal

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud má dítě opakované obtíže, huhňá a chrápe v noci, špatně slyší apod., pak bych odstranění jistě doporučila. Samozřejmě hlen, který v nose a nosohltanu stagnuje není ideální situace a hrozí další usídlení infekce. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x