Nosní mandle

Dobrý den paní doktorko.Prosím o radu ohledně mého 4leteho syna.Po orl vyšetření,zjistili zvětšené nosní mandle,proto doporučují jít na odstranění.Syn je velmi často nemocný,v noci chrápe a spís s otevřenou pusou,přeci jen bych se chtěla zeptat,jestli je to opravdu nutné jít na odstranění,nebo jestli není náhodou ještě nějaky jiný zpusob léčby?Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, jak velké problémy Váš synek má, ale jiné metody léčby bohužel neexistují. Varianty jsou tedy pouze operace nebo stávající stav. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: