Nosní mandle

Chtěla bych vás poprosit o radu ,dcera 4,5 roku měla od srpna 2013 1 akutní brinchyitidu,2x pruduška 1 zápal plic a nyní po měsíci 2x angínu.Imunita v normě zvýšené ige protilátky ,bereme auerius,u jedné krční lékařky doporučeno vyjmutí nosní mandle u druhé ne.Dcera v noci nechrápe ,nehuhná ,dýchá nosem,sluch v pořádku.Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud dcerka nemá problémy s dýcháním, což píšete, že nemá, s odstraněním nosní mandle bych ještě vyčkala. Problém je spíše v tom, že každý infekt Vaši dcerku oslabí a ona je potom náchylnější k tomu chytit nějaký další. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: