Nosní mandle u 3,5 leté dcery

dobrý den. dcera má od roku zvětšenou nosní mandli, zjistili jsme to že nedýchala nosem. paní doktorka nám ale trhání ještě nedoporučovala. V srpnu jsme byli opět na kontrole,kde už byl nový lékař a ten po vyšetření řekl, že nás objedná na vytrhnutí. tak jsme nezávazně navštívili dalšího lékaře ORL, který jí vyšetřil i sluch a ten vyšel na A.říkal, že jí má zvětšenou, ale ještě by netrhal. Co se týče problémů, tak dcera nám nedýchá vůbec nosem, když jí požádám, tak dýchne, ale pak hned zase dýchá pusou, v noci tím pádem i chrápe, ale ráno je čilá až do večera. na uši vůbec netrpíme, nebývá nemocná, jen trpíme na rýmy, 3x do roka zelené rýmy. přes letní sezonu kýcháme. Bojím se hlavně o to nedýchání nosem :-( hodně mi lidé říkají, že když nebude dýchat nosem, tak se jí zdeformuje břicho a to samozdrřejmě nechci. Co byste doporučila?mám ještě do třetice navštívit jiného lékaře, když ti 2 měli každý jiný názor? zkusila jsem na radu známého dát homeopatika lymphomyosot, v říjnu se jí trochu spravilo chrápání, jinak nic, v září nastoupila do školky, kde v půlce října chytla zelenou rýmu a trvala 3 týdny. moc děkuji za radu J

Odpověď odborníka:

Dobrý den, deformace břicha je blud, nevěřte mu, prosím. Jinak každá složka imunitního systému v těle má svoje funkce, tím pádem i nosní mandle a pokud nevyvolává problémy a dcerka není nemocná, ponechala bych jí. Navštivte kvalitního homeopata, který zná dětskou problematiku, Lymfomyosot neužívejte déle než měsíc, prosím. Homeopatie (cílená, nejlée konstituční) by mohla vaší dcerce značně pomoci / i s rýmami, i s posílením imunity celkově a také s chrápáním/. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: