Nosní přepážka

Chci se zeptat,bylo mi dporučeno dát si opravit nosní přepážku kterou jsem si po pádu zlomila ale docela se bojím je mi 59let a bojím se komplikací mám to již několik let ale když spím začíná mi to dosti vadit při dýchání trošku si pomáhám rukou na tváři abych mohla lépe dýchat než usnu,lékař tvrdí že to nic není vše probíhá v narkoze ale jak jsem slyšela tak začnou problémy po té opraci,myslíte že bych do toho měla jít?není již přeci jen pozdě? děkuji s pozdravem ludmila

Odpověď odborníka:

Vážená paní Ludmilo, pokud Vám lékař doporučil chirurgickou úpravu nosní přepážky, není zřejmě na tento výkon pozdě. Zhoršené dýchání nosem ve spánku může mít velmi závažné důsledky pro celé tělo. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: