Nosni sprej muconasal - je to antihistaminikum?

Dobry den, mam problem s neustale ucpanym nosem. Asi pred dvema mesici jsem objednanal na alergologii, kde mi rekli, ze tyden pred vysetrenim nesmim uzivat antihistaminika. Protoze skoro vubec nemohu nosem dychat, pouzivam Muconasal Plus a Olynth. Je to take antihistaminikum a musim tedy Muconasal prestat uzivat? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

muconasal ani plynth nepatří do skupiny antihistaminik a určitě Vám od potíží nepomůžou, spíš naopak. Proto Vám je doporučuji vysadit z tohoto důvodu. Naopak Muconasal dráždí hlenové žlázky a může vést i ke zhoršení potíží. s pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x