Nová antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat 4.1 jsem měla začít brát po sedmi denní pak se antikoncepci laverette ale neměla jsem léky šla jsem na gynekologie 7.1 a paní doktorka me předepsal nové Bellvalyn akorát jsem je sehnala až 11.1 nevadí když jsem si vzala první tabletku hned a nepockala treba na menses a ještě mám dotaz mají to být nízko hormonální tak vznik t rombozy by měl být menší? ? Popř. Co je pravdy na tom ,ze se může vzít občas aspirin.děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Rozhodně jste měla počkat na menses v tomto cyklu nebudete plně chráněna prakticky všechna antikoncepce dnes je nízkodávkovaná občas aspirin by neměl vadit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: