Nová antikoncepce a předčasná menstruace

Dobrý den paní doktorko. Před 2 týdny jsem přešla po týdenní pauze z antikoncepce Lindynette 20 na antikoncepci Regisha. Ale dnes se u mě vyskytla předčasná menstruace ikdyž by se měla dostavit až za 10 dní. Pohlavní styk jsem měla naposledy pře týdnem ale přítel do mě nikdy neejakuluje. Měla bych si dělat těhotenský test? Nebo je to krvácení pouze vedlejší účinnek? Děkuji mockrát.

Odpověď odborníka:

Při změně antikoncepce se krvácení může vyskytnout, pokud užíváte pravidelně není se třeba gravidity obávat, pro klid duše si gravitest udělejte,i když předpokládám,že bude negativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: