Nové léky

Dobrý den,mám prosbu.Jsem těhotná 26.týden a dneska mi byl napsán nový lék-Panagostin 40mg místo Ursosanu který jsem brala od 18.týdne těhotenství zdůvodu že jsem ležela na Gynekologii a tam zjistili při vyšetření,že mám žlučníkový kaménky.A obvodní lékařka mi ho nemohla napsat opět a na gastro.. taky ne páč nechodim k nim do poradny.tak mi obvodní lékařka napsala ten první lék jak jsem psala-Panogastin, a chci se právě hlavně zeptat jestli se může užívat v těhotensví,lékařka říkala že jo tak se ptám ještě na váš názor.Děkuju moc.S pozdravem Vlasta Kleisnerová

Odpověď odborníka:

Panogastin můžete užívat bez obav.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: