Nové platíčko

beru HA Lindinette20 už asi 3 roky..po 7denním vynechání jsem načla nové platíčko, vzala si první prášek a tak 5 minut na to měla pohl. styk, přítel se sice neudělal do mě, ale i tak mám trochu strach, že by hrozilo těhotenství..další prášky beru také pravidelně..myslíte, že hrozí těhotenství? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud neuděláte chybu v užívání jste plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x