Nové prášky a reakce na ně

Dobrý den už delší dobu trpím bolestmi hlavy migrenosního typu,po konsultaci s lékařkou na neurologii jsem dostala prášky Topiramat Actavis 50mg,2xdenně,nějprvě jsem brala 2x denně 25mg to bylo vpořádku jenom jsem byla trrochu unavená a točila se mi hlava,ale pani doktorka říkala,že to přejde,ale co jsem začla brát větší dávku těchto prášků 2x denně 50mg tak mám nadměrné slinění a pachut v ústech ,je to nesnesitelné,ani v noci nemohu spát,mívám dost často zánět nosních dutin před časem jsem měla malou rýmu,a bolely mě dutiny ,ale horečku nemám.chtěla bych se zeptat zda to slinění a pachut je od těch prášků a nebo zda by to mohl dělat zánět dutin .To slinění je nepříjemné ,jsem objednána v listopadu na Ct mozku s kontrastní látkou.Měla bych zajít na neurologii,aby mi bylo uprfaveno dávkování prášků.předem děkuji

Odpověď odborníka:

Na neurologii zajděte, nejspíše se jedná opravdu o nežádoucí účinek nových léků.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: