Novynette a stimulen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může přípravek Stimulen ovlivňovat účinnost antikoncepce Novynette? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento preparát není lékem, je to potravní doplněk s obsahem léčivých bylin /exotických/, proto se nemohu vyjádřit. Testy na ev.ovlivnění ůčinnosti HA nebyly dělány - ty se provádějí pouze u schválených léčiv a léčivem tento preparát není. Jeho užívání je tedy na vaše vlastní riziko. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: