Nucení na wc

Dobrý den, jsem po léčbě zánětu moč. cest při antib. jsem dostala poševní mykózu (pálení poš.vchodu a okolí) nasazena globule+mast (dotaz za jak dlouho příznaky odezní?) je možné že po zánětu a mykoze mám citlivý klitoris a pálí mě při močení a znovu mě to nutí na močení (vymočím toho ale dost)? Může být toto následek mykózy, který při léčení odezní? moc děkuji

Odpověď odborníka:

Po antibiotických preparátech bývá mykoza častým jevem,má příznaky jaké popisujete, po léčbě by mělo být vše v pořádku,ale bylo by vhodné po ukončené léčbě mykozy zkontrolovat ještě jednou moč. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: