Nucení na zvracení

Dobrý den Asi před dvěma měsíci jsem prodělala zánět dutin, užívala jsem amoksiklav. Asi za čtrnáct dní po využívání mi začalo být znovu špatně, opět rýma kašel a neustávající bolest v krku. Teď už sice nemám rýmu ale bolest v krku zůstala. často se mi točí hlava a často mám nucení na zvracení, zejména při čištění zubů. Může můj problém souviset s tím zánětem dutin(jestli nebyl dobře vyléčen) Moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Obávám se, že Vás svou odpovědí rozčaruji- a je mi to líto. Váš stav může být v jakési souvislosti s léčbou původního onemocnění, ale tato okolnost není zásadní. Je zapotřebí se k Vašim obtížím postavit- vyšetřit Vás, pojmenovat Vaše poruchy, upravit léčbu...

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: