Nulsora

Dobrý den, pro upřesnění předchozího dotazu, přítelkyně užila prášek Nulsora, který se údajně užívá jen 1, žádná opakovaná dávka prý není potřebná. Navíc jsem Vám psal, že jsem do ní podruhé neejakuloval, preejakulátem jsem měl na mysli kapičky touhy, jak se jim říká.

Odpověď odborníka:

dobrý den, jeden prášek stačí, bohužel jsem nenašla Váš předchozí dotaz a odpověď kolegy. Postkoit.antikoncepce je celkem spolehlivá, pokud je užita včas.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: