Nutné....sport a antibiotika

Včera jsem dostal antibiotika Ospen a v neděli mám hrát turnaj v Národní házené. Jeden zápas trvá 10 minut a bude se jich hrát tak pět. Z kazdeho zapasu normalne odehraji tak 5 minut. Chci se zeptat, jestli bych mohl hrát a popřípadě jaké by to mělo nebo mohlo mít následky. Trápí mě jen kašel a rýma, jinak nic. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jistě Vás Váš lékař poučil,že součástí léčby je fyzický klid.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Kromě plic kouření často
Články: Kromě plic kouření často "nevydýchá" ani srdce
Většina lidí si kouření...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: