Nuvaring

Dobrý den přeji, můžu prosím začít používat t při tromboze Nuvaring? Nemá jako vedlejší účinky padání vlasů? Užívala jsem HA Diane, která mi vyhovovala, ale kvůli tromboze jsem ji musela přestat užívat, nechala jsem si zavést Mirenu (9/09), ale od té doby mě trápí silné vypadávání vlasů ,krvácení, špinění,bolest v podbřišku atd. Přemýšlím o jejím vyndání, ale nechci to nahradit nečím, aby mě to znova takhle trápilo, to raději snad nic.Děkuji za odpověď a za případnou radu, jestli je něco co by mi neškodilo.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Marto! Nuvaring je bohužel stejně jako Diane kombinovaný preparát, obsahuje tedy i estrogen a je tedy u vás vzhledem k trombóze kontraindikován. Obávám se, že vzhledem k vašim potížím pro vás bude nejvhodnější bariérová forma antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: