Nuvaring 2

Dobrý den ještě jednou ...odpovídal jste mi na dotaz týkající se Nuvaringu a kondomu...zda použít obě ochrany nebo stačí napřiklad jen zmíněný kroužek. Takže chápu to správně, že Nuvaring zabrání nechtěnnému otěhotnění, ale pokud bych měl pohlavní styk bez kondomu a spoléhal se jen na Nuvaring, který by partnerka měla, to riziko pohlavní nemoci je vyšší? Jinými slovy, pokud chceme mít sex, tak nejlepší možnou volbou je..že budu mít kondom a ona například Nuvaring. Abychom byly oba lépe chráněni, že ano. Díky moc.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Pavle, kombinace různých metod chráněného pohlavního styku snižuje riziko přenosu některých infekčních nemocí více než používání pouze jedné metody. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Laboratorní vyšetření klíštěte: má smysl?
Články: Laboratorní vyšetření klíštěte: má smysl?
Pokud máte rádi ve všem...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
 Astma se může projevit až ve stáří
Články: Astma se může projevit až ve stáří
Někteří lidé mají to štěstí...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: