Nuvaring

Dobrý den pane doktore, napíši Vám konkrétní problém o který jde. Nuvaring mám velmi často až u poševního vchodu vleže, ve stoje bohužel nevidím, kde mám Nuvaring, možná trochu "vykukuje" z poševního vchodu. Nikdy se mi nestalo, že by mi celý sám od sebe vypadl. Měla jsem s přítelem sex s kondomem, ale trošku spermatu se mi dostalo na pochvu a já jsem hned po styku zkontrolovala polohu kroužku, tudíž jsem si sperma mohla prstem zavést do pochvy. A já vůbec nevím, jestli kroužek funguje, mám si brát postinor?Je možné, že když mám Nuvaring až u poševního vchodu celý den a kroužel vypustil hormony, takže se vstřebají i do stydkých pysků? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud kroužek nevypadne z pochvy, což by se při správném zavedení nemělo stát,těhotenství se nemusíte obávat spolehlivost je vysoká. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: