Nuvaring

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jak je spolehlivý Nuvaring kroužky? Je to spolehlivé jako pilulky? Na co si mám dávat pozor , aby učínek nebyl snížený.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nuvaring je stejně spolehlivý jako antikoncepční pilulky. Navíc není účinek ovlivněn např. průjmem nebo zvracením jako u pilulek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: