Nuvaring a antibiotika

Dobrý den, používám antikoncepci Nuvaring, ale tento týden jsem kvůli zánětu močových cest užívala antibiotika Cotrimoxazol a antibiotika Augmentin. Ovlivňují tyto antibiotika, nebo pokud vůbec nějaká, účinnost Nuvaringu? Mám v jeho užívání pokračovat i s obvyklou týdenní pauzou? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje normálně pokračujte jak jste zvyklá

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: