Nuvaring a klacid 500

  • Dotaz od: Magdaléna
  • Publikováno: 17.11.2013
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli antibiotika Klacid 500 ovlivní funkci antikoncepčního prostředku Nuvaring. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle údajů výrobce by neměl mít na hormonální antikoncepci žádný vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: