Nuvaring a otěhotnění?

Dobrý den, třetím měsícem užívám antikoncepční kroužek nuvaring, vždy pečlivě(uchovávám ho tedy při pokojové teplotě, občas se mi stane, že lehce vyčnívá z pochvy,nikdy však nevypadl.). Avšak poslední týden na sobě pozoruji tipické příznaky těhotenství. Nejprve ranní,občas celodenní nevolnost ( ta ovšem mohla být spojena s ústřelem zad?!), bolest hlavy, nadměrná žízeň především v nočních hodinách, a ráno naměřena lehce zvýšená teplota okolo 37stupńů (ovšem po ovulaci, před menstruací). Chci se tedy zeptat, zda následné příznaky mohl způsobit i lék dorsiflex nasazený právě na onen úraz zad, či si mám raději udělat test, kdyby se ms nedostavila. Děkuji za odpvěď.

Odpověď odborníka:

Dorsiflex můře nauseu způsobit,pro jistotu pokud se nedostaví menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: