Nuvaring až u poševnho vchodu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na otázku ohledně Nuvaringu. Docela často se mi stává, že mám Nuvaring až u vchodu do pochvy, takže když si vezmu zrcátko a roztáhnu pysky a kouknu do vchodu, tak kousek kroužku vidím. Vidím jen kousek kroužku cca 0,5 cm, ale je úplně u poševního vchodu, tudíž dost na "hraně".Takhle ho mám někdy i celý den. Chtěla bych se zeptat, když tedy ležím a kousek kroužku vidím, tak když si stoupnu, tak nevylézá trochu ven? Je tedy snížená účinnost Nuvaringu? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Je potřeba zavádět Nuvaring přesně podle návodu, je tam i vyobrazení jak správně zavést aby prakticky obkružovat čípek děložní, pokud je v pochvě, jeho účinnost není nijak snížena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x