Obava o těhotenství

Dobrý Den, moje přítelkyně po našem doopravdy chvilkovém sexu bez kondomu (cca 5minut bez ejakulace do partnerky) už měsíc a asi týden nedostala menstruaci. Dělala si už 3 testy a všechny testy negativní. Doopravdy už nevím co dělat. Jsem z toho na nervy protože je nám oboum 16 a i přes to že jí mám nadevše rád otec být nechci. Prosím o radu Pane Doktore. Děkuji

Odpověď odborníka:

Opoždění menstruace o 5 dní je podezřelé a měli by jste navštívit gynekologa. Domácí těhotenské testy jsou spolehlivé 2 týdny po teoretickém početí. U mladých žen při začátku pohlavního života se nepravidelnosti v menstruačním cyklu vyskytují často.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: