Obava o varle

Dobrý den, už je to poměrně hodně dávno asi třičtvrtě roku,když mě výrazně bolelo u kořene penisu, a měl jsem zarudlý šourek. Byla to poměrně velká bolest ale ne nesnesitelná, proto jsem čekal zda nepřejde. Když se po 14 dnech tomu tak nestalo, zašel jsem k lékaři. Můj praktický lékař mě odkázal k chirurgovi. Ten mě pohmatem zkontroloval varlata a nic neshledal. Nyní po uplynutí dlouhé doby, mám najednou varle nepatrně mešní než to druhé, což původně nebylo, a ze spodu a ze zadu na varleti, si hmatám takové hodně tuhé žíly. Zároven se mi zdá jakoby bylo postižené varle užší, přijde mi to jako by na něm nebylo nadvarle. Mám obrovské obavy, aby lékař nepoznal torzi varlete, když jsem ho navštívil až po 14 dnech. A mám strach, abych už nyní nemusel přijít o obě varlata. Prosím vás o radu, jestli má obava může být na místě, že to chirurg nemusel poznat ??

Odpověď odborníka:

Teoretická možnost torze a následné atrofie existuje. Rozhodně navštivte urologa, ten provede ulrazvuk a další podrobná vyšetření. Nic bližšího vám takto nadálku bez vyšetření nemohu napsat.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x