Obava pred potratem

Je mi 38let,prvni tehotenstvi,6tyden,zacala jsem jiz podruhe krvacet,jsem v cizine,dali mi hormony Utrogestan 3x2tabl.vaginalne,po druhem krvaceni jiz Dabroston 3x1,nepotratila jsem,stabilizovalo se to,musim mit klid,dotaz,jak dlouho musim byt v klidu,mam se vratit do CR kvuli peci???Mela jsem pry nejaky hematon pod delohou,po druhem krvaceni zmizel,mam se obavat o miminko??dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mirko! Be znalosti výsledků vyšetření a tesů si netroufám říci, jak na tom jste. Vzhledem k proběhlému krvácení je možné, že Vaše těhotenství bude hodnoceno jako rizikové. Nutnost návratu do ČR na dálku také nejsou schopen posoudit. PoraĎte se s Vaším ošetřujícím gynekologem!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: