Obava z otěhotnění

Se svou partnerkou jsme mladí (17 let). Bere antikoncepci,sice vynechala pár dní,ale nyní ji opět užívá a dnes jsme spolu spali po 11-ti dnech pravidelného braní její antikoncepce. První 3 styky byli s kondomem,po souloži jsem je kontroloval zda nebyli prasklé a po každé souloži jsem si i došel na záchod a omyl se. Jenže pak jsme na to dostali chuť znovu,kondom už nebyl a to byla úplná rychlovka a já jsem cítil že něco na mně jde,tak jsem rychle přestal a vytáhl ho,ale nepatrný kousíček mi unikl. Spíš si myslím že šlo o "tkzv" kapičky lásky,ale i přes to mám veliké obavy. Nuže má otázka zní : Může partnerka otěhotnět,z kapičky lásky,kdy k sexu došlo po 11-ti dnech pravidelného braní antikoncepce? I kdyby se nejednalo i výše zmíněné kapičky,ale o klasický ejakulát. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Partnerka mohla při nechráněném sexu při nepravidelném užívání antikoncepce otěhotnět.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: