Obava z rs

Dobrý den. Již před rokem jsem jsem pocitovala závratě bez jinych potíží, lékař mě zaslal na odběr krve, kde jsem měla vse v normě. Závratě pretrvavaly, nebyly takove, ze bych mluvila z cesty, nebo chodila jak opila, to ne. Prostě jak na kolotoči. Myslela jsem, že je to z nedostatku vitamínů, tak jsem si zakoupila multimax a zdalo se mi, ze to zabira a bylo mi uz lip. Objednala jsem se na endokrinologii, kde mi lekarka sdělila, že šž mám zdravou,i protilátky vysly v pořádku. Byla jsem ve strachu a stresu, kdyz jsem četla horory o nemocne štítné žlázy. Pote mi začaly lehce lochtat nebo mravencit, nevim jak to nazvat nohy a citila jsem v sobe pořád velky strach, jelikož muj přítel mel pred třemi lety vážnou nehodu, pri ktere ochrnul a psychicky jsem byla na dne. Jsem dost nervní. Zakoupila jsem si magne b6 a zabralo to. Pak se situace uklidnila. Nyni po roku opet citim, že stojim a hybu se. V leze to je lepsi a pres den mi na různých miste na vterinu neco zalochta a kdyz se leknu je to horsi. Byla jsem opet na krvi a vše v pořádku. Byla jsem u neurolozky a vse ji vysvětlila, tak me vysetrila a vse ok. Řekla jsem ji, ze mam obavu z RS a ona mi rekla, ze klinicky tomu vubec neodpovidam a vidi to na psychiku. Je mi 24 let. Co myslite vy? Mam vsechny priznaky z nedostatku hořčíku. Prosim, poradte. Diky!!

Odpověď odborníka:

Myslím ,že by pro mne byly směrodatné výsledky Vašich různých somatických vyšetření A zřejmě bych bral v úvahu názor oné paní doktorky - tzn. - že se může jednat o psychické potíže A pak bych tedy šel za psychiatrem či psychologem

doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD
doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Privátní ambulance v Praze 6, Vítězné náměstí 10,
Vedení Institutu aplikované psychoanalýzy,
Vedení Psychoanalytické kliniky v Opocně,

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x