Obava ze samovolného potratu

Dobrý den, přítelkyně otěhotněla zhruba před týdnem - nedostala menstruaci, měla pozitivní test a má časté nevolnosti (u lékaře ale ještě zatím nebyla), můj dotaz se týka toho, že jsme včera měli pohlavní styk a dnes si přítelkyně stěžuje na bolesti v podbříšku a v oblasti vaječníků, mám strach zda jsme mu nemohli nějak ublížit a jestli se nejedná o příznaky samovolného potratu. Přítelkyně je objednaná k lékaři až zhruba za čtyři týdny, chtěl bych vědět jestli tu opravdu nějaké riziko je a jestli má k lékaři zajít dříve než za ty čtyři týdny. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jsou bolesti v podbřišku ať již se jedná o graviditu nebo nikoliv je gynekologické vyšetření vždy potřebné k objasnění příčiny, když by bolest přetrvávala,neměli by jste jej odkládat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x