Obava ze spolehlivosti

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už téměř pět let beru antikoncepci Yaz. Teď navazuji nový vztah a pouzivame prezervativ, ktery jeden vecer prasknul. S tim že den předtím jsem si prášek místo večer vzala ráno po cca 12 hodinach, jsem pracujici takže rozmezí braní antikoncepce cca dve hodiny. S tím že v příbalové informaci je napsáno že pokud neuběhlo více než 24 hodin od braní léku je to v pořádku. Další prášek jsem si vzala před tímto pohlavním stykem tzn. Ráno a večer. Jednalo se o druhy tyden braní tablet. Měla bych se po tomto strachovat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, strachovat se skutečně nemusíte

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x