Obavy...

Dobrý den, před 9-11 hodinami sem měl pohlavní styk a ted se mi udělal na přirození takový červený flíček ale spíš to vypadá jako odřenina než vřed... mám mít obavy že bych mohl být nakažen a mám vyhledat pomoc lékaře ? Je možné aby se mohl syfilis projevit takhle rychle ? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takhle rychle by šlo spíše o podráždění nebo mechanickou oděrku, udržujte zvýšenou hygienu a propříště bych vám vždy!!!! doporučila spíše soulož s kondomem jako jednonačně nejvyšší ochranu proti pohlavním nemocem (všem, včetně chlamydií, aids, virm a podobně). Pokud flíček bude přetrvávat či se šířit, navštivte lékaře určitě, specialisté na pohlavní nemoci jsou na kožním /dermatovenerologie/. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x