Obavy

Dobrý den, chci se zeptat. Pokud užívám antikoncepci a přítel se do mě udělá jaká je možnost otěhotnění? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci užíváte právě proto, abyste byla před otěhotněním chráněna. Při pravidelném užívání antikoncepce zde prakticky žádná možnost otěhotnění není.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: