Obavy těhotenství v 15letech.

Dobrý den je mi 15let a mam obavy že jsem těhotna i když jsme měli kondom . Nejdříve jsem čekala až dostanu menstruaci jenže tu sem měla jen dva dny a to já nemívám ,má normální menstruace je 7 dní.Tak jsem si říkala třeba je to tím pohlavní stykem že ze mě ještě pořád teče krev ,tak jsem pořád čekala a má poslední mentruace trvala 6dní jenže byla odost slabčí než normálně a to jsem se lekla , že se asi něco děje. Na internetu jsem četla ruzné příznaky jedním z nich bylo ztmavění bradavek a bolavá prsa a jak se tak pozoruji tak mi přijde že doopravdy ztmavly a začli mě bolet , raní nevolnosti nemám ale nemohla jsem si nevšimnou toho že mi trošku narostl podbříšek kterej jsem teda měla vždycky ,ale ne tak řikám si že je to blbost že je to tím jak sem o prazdninach pořád jedla a že by mi břicho začlo rust až tak ve 3 měsíci a já jsem tak v 1 měsíci a že je ještě brzo. Pak jsem ale četla o unavě což mimochodem mám ,ale to jsem si jistá ,že je to sportem ,protože hodně sportuji hraji házenou , která je obravdu tvrdá a říkala jsem si že bych musela třeba i potrati už dávno prootože takoví soustředění bylo opravdu náročné a pády na břicho jsem také měla. Tak jsem se chtěla zeptat o nějakou radu ,protože já se bojím jít si koupit test, že by byl opravdu pozitivní, rodiče by mě totiž zabili ti ani nevědí že žiju sexuální život a hodně by je to rozzuřilo. Já se přiznám ,že dělám opravdu všechno proto abych třeba potratila sama což jsou rány do břicha což bolí tak to radši už nedělám a stejně by to nepomohlo . Tak prosím o nějakou radu co mám tělat každá rada mi pomuže , protože já jsem psychicky opravdu na dně .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, udělejte si test a pokud budete mít styk pravidelně, navštivte gynekologa a nechte si dát antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Články: Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Již staří Číňané považovali...
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Bolí vás celé tělo? Možná trpíte fibromyalgií  – část první
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Při močové infekci sáhněte po homeopatikách – umí pomoci!
Články: Při močové infekci sáhněte po homeopatikách – umí pomoci!
Už zase vás trápí časté...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x