Obavy z rakoviny

Dobrý den,v červnu jsem měl chřipku a měl jsem zvýšené teploty které mě zustali,teploty mám stále,nevím jestli jsem je měl už dříve ,protože jsem se neměřil. Doktorka mi udělala všechny krevní testy,včetně štítné žlázy. Všechny hodnoty jsem měl v normě ( CRP atd) Potom jsem se tam zase vratil ,protože jsem se bál,že mám lymfom. Paní doktorka mě dala teda doporučení na orl,tam mě zkontrolovali a a pro klid na duši poslali na ultrazvuk krku a břicha. Na krku našli jenom jednu mírně zvýšenou uzlinu,řekli že to není nijak podezřelé. Kromě teplot mě strašně tluče srdce a mam zvýšený tep a potí se mi ruce. O prazdninách jsem se bál hlavně toho lymfomu,ani jsem nejedl a byl jsem vystrašenej. Teploty NEJSOU celý den,vetšinou ve stejném časovém období. Někdy to je v poledne,někdy k večeru. Jediné co mě udivilo je,že když jsem byl nachlazený tak jsem měl teplotu 38! To jsem nikdy neměl,sotva jsem měl 37. Muže to být nějaká porucha imunity ? Často jsem byl nemocný a bral jsem antibiotika. Nebo se mám obávat rakoviny/nádoru? Jíst mě chutná,energie mám také dost. Jen ty teploty a to bušení srdce . Je mě teprve 15,takže mám strach z nemocí ): omlovám se za pravopis piší z mob.telefonu.

Odpověď odborníka:

Doporučuji vám se obrátit na spádové interní nebo infekční oddělení, kde provedou podrobná vyšetření. Teploty mohou mít řadu příčin, jejichž vypsání přesahuje možnost mé odpovědi.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: