Obavy z tětotenství

Dobrý den, měla bych dotaz. S přítelem jsme před týdnem měli nechráněný sex. Ve středu jsem mela dostat menses, dostala jsem ho již v pondělí,ale tim způsobem, ze jsem jenom tzv. špinila... dál nic.. v patek jsme měli opět nechráněný sex, spermie šly mimo mě, důkladně jsme kontrolovali, aby nedošlo k nějakému přenosu na pochvu... Menstruaci jsem pořád nedostala, mam zpoždění zatím asi 6 dnů, mam pouze výtok, nikdy to nemám pravidelne či úplně přesně...ale presto se hrozně bojím... je mi 16 let a nepravidelnpu menstruaci mam po mamince... mela s tim stejne problémy, myslíte tedy, ze se mam něčeho obávat? Předem dekuji.

Odpověď odborníka:

V první řadě by bylo vhodné udělat si gravitest pokud bude negativní zopakovat po cca 10 dnech. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x