Obavy ze sexuálně přenosných chorob

Dobrý den, jsem gay a před pár dny jsem provozoval aktivně orální sex. Sperma jsem nepolknul, ani mi do úst nebylo ejakulováno. V puse žádné otevřené rány, afty apod. nemám. O dotyčném a jeho stavu nic nevím (i když říkal, že je zdravý). Je zde možné se nakazit tzv. preejakulátem? Za 2 měsíce si samozřejmě půjdu udělat testy, ale do té doby jsem se chtěl alespoň zde poradit. Zatím jsem žádné příznaky na sobě nezpozoroval. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Samozřejmě, že se dá nákaza získat i pouhým kontaktem, pokud na přirození je i jen drobné poranění. Určitě si nechte udělat testy

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: