Občasná antikoncepce

Pěkný den, mám dotaz, který mi moje paní dokorka odpovídá zvláštním způsobem,tak jsem se rozhodla, že se zeptám i někoho dalšího. Mám pohlavní styk tak 3 až 4 krát do měsíce, tak se mi "nechce" brát tradiční antikoncepci. Je nějaký způsob, brát prášek po pohlavním styku?Používáme kondom, ale i tak se bojím, že to není 100% ochrana. Moc děkuji za váš čas a odpoveď. Se srdečným pozdravem Michaela Urbanová

Odpověď odborníka:

Ano, existuje tzv. postkoitální antikoncepce Postinor, musí se užít do 72 hodin po styku, ale je to určeno pouze pro výjimečné případy, protože po požití dochází ke krvácení (jako při menses), může vám být špatně, můžete zvracet a celkově je to velký zásah do organismu ženy. Sama bych vám to nedoporučila.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: