Občasná bolest varlat (oteklé nadvarlata)

Dobrý den. Před 4 roky jsem měl zánět varlat, se kterým jsem byl u lékaře a úspěšně ho vyléčil. Mám stálou přítelkyni a zhruba před měsícem jsem zjistil, že v případě vzrušení bez následné ejakulace (např. jen mazlení) mi začnou natýkat nadvarlata a až po ejakulaci pálčivá bolest a otok ustoupí. Nikdy předtím jsem to neměl a jelikož plánuji založení rodiny a mám strach z případné neplodnosti. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

DOBRY DEN, 8YLO BY VELMI VHODNE NAVSTIVIT UROLOGA, KTERY VAS VYSETRENIM UBEZPECI,ZE NEMATE ONEMOCNENI VARLAT A NADVARLAT, STEJNE TAK MUSE PROVEST VYSETRENI PLODNOSTI, TZV. SPERMIOGRAM. hezky den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x