Občasná tupá bolest v hlavě

Obracím se na Vás s dotazem ohledně občasné, tupé a krátké bolesti v hlavě. Vždy mě to zabolí jen na jednom místě a to od ucha dozadu asi 10 cm na pravé půlce hlavy. Už to pozoruji pár měsíců, není to nějak omezující, ale to zabolení vnímám. Není to ani u nějakých obtížných situacích, jako třeba chůze do schodů nebo tak, prostě při každodenní činnosti. Jinak nemám žádné potíže, akorát teď jsem měla po měsíci druhá antibiotika na angínu. Nevím, zda-li by to mohlo souviset. Také mě občas bolí záda, jen pod levou lopatkou a mám ztuhlou šíji. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá Danielo.

U nás lidí vše souvisí se vším:-)
Určitě jste oslabená tuplovanou terayšujipií antibiotiky.
Oslabení imunity vždy může zapřičinit další potíže.
Rozhodně začněte tím,že obanyschopnost začnete systematicky zvedat.
Já si zvyšuji imunitu dlouhodobým pravidelným užíváním Echinacey-tinktury.
Lze použít přírodní preparát Colostrum nebo o něco méně bezpečnou a levnější náhražku
Hylak forte..
Tradičně nám lidem prospívá sauna,otužování a sport.
Oslabuje nás,když máme zácpu,tlumíme emoce(zejména je,k naší újmě, v dnešní době na indexu pláč:-)
Dle poučky,kterou nás učili již na fakultě(by je pak většina z nás lékařů zapomněla:-) je:
POhybový systém je výkonným orgánem psychiky"
Kdybyste byla u mě v ordinaci,pravděpodobně bych na Vás nalezl funkční poruchu kývače
a fixátorů lopatek.
Můžete navštívit fyzioterapeuta,který Vám je bude relaxovat,může Vám poskytnout i tejping.
Kromě homeopatik nedoporučuji rozhodně užívat žádné léky proti bolesti (Rhus toxicodendron
15 CH 5 granulí ráno)

Budete li mě potřebovat,jsem na mens-sana@seznam.cz

Přeji Vám brzké uzdravení a krásný podzimní víkend.

Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: