Občasné intenzivní píchání v pravém podbřišku

Dobrý den, již po několikáté mám problém s bolestí v podbřišku. Několikrát jsem byla léčena na zánět vaječníků, a protože se mi opakoval, pan doktor mě poslal na operaci, kde zjistili výskyt endometriozi. Půl roku jsem nepřetržitě brala antikoncepci na potlačení menstruace. Nyní už dva měsíce Ant. neberu a menses mám pravidelně. Bohužel, znovu se objevily bolesti nyní pravého podbřišku, a to v podobě poměrně intenzivního píchání (při smíchu, při kašlání, při chůzi, při pohl. styku), ale jen krátkodobé. Například půl hodiny kdy se nemůžu narovnat, chodit apod. Ale při sexu, při určitých polohách to bolí pokaždé. Je mi hloupé jít znovu za panem doktorem, neboŤ jsem tam byla před měsícem a půl a řekl mi, že jsem v pořádku. Bolesti jsem ale začala mít asi před třemi týdny. Ještě mě napadly bolesti při ovulaci, ale to jsem nikdy před tím neměla. Děkuju moc za jakékoli rady :)

Odpověď odborníka:

Ovulační bolest to jistě nebude, spíše bych uvažoval o kontrolní laparoskopii,zda nedošlo k recidivě endometriózy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Parazitární nemoci střeva
Články: Parazitární nemoci střeva
Parazitární nemoci nepazří...
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Životní styl a prostata
Články: Životní styl a prostata
Předchozí styl života a...
Jsem alergická na svého partnera?
Články: Jsem alergická na svého partnera?
Na alergie na rostliny nebo...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: