Občasný průjem

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na občasný průjem.Pozoruji to od listopadu,a to bylo tak za 1 měsíc.Teď za 3týdny.Někdy se stane ,že i po týdnu.Ale nejni takový ten průjem,že běhám celý den.jdu tak 2x,nejdřív tuhé a pak průjem.A víc už nejdu.Teď naposledy se mi stalo,že bez jakého koliv upozornění,jsem se postavila a nejdřív vodnaté a pak teprve průjem.Zase jsem šla jen 2x.Tohle poslední bylo velmi nepříjemné.Nechci nikam ani chodit,protože nevím,kdy začnu mít problém.Test na okultní krvácení jsem si nechala udělat v listopadu ,a ještě na konci března.A to bylo v pořádku. Koupila jsem si na radu zdravotní sestry PROBIOTIKUM,beru to 4 dny ,jednou za den.A za 3 dny po průjmu,jsem byla znova,jen jednou a zase řídké,ale ne zase tolik,jak při předešlé stolici.Nevím jestli to je po PROBIOTIKÁCH.Takhle brzo po průjmu.Bojím se jít na vyšetření,ale jen z důvodu,že se všude dlouho čeká. děkuji za odpověď Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval vyšetření u gastroenterologa. Do té doby doporučuji probiotika a také úpravu jídelníčku, zejména hodně vlákniny. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: