Občasný průjem

Dobrý den, chci se zeptat zda se dá za větší potíže považovat jednorázový průjem spojený s bolestmi břicha téměř po celý den a opakující se přibližně co 2 týdny. Před 2mi měsíci jsem trpěla průjmem častějším a lékařka mi vzala krev a udělala výtěr. Všechny testy byly v pořádku, ale potíže přetrvaly v této formě. Mám tomu ještě věnovat pozornost když je to průjem často jen jednorázový? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každá dlouhodobějí trvající změna charakteru a četnosti stolice by měla být vyšetřena i kolonoskopickým vyšetřením.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: