Obesimed forte

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na OBESIMED FORTE. Jestli nebude vadit, když mám štíznou žlázu a beru EUTHYROX 150 a antikoncepci MINISISTON. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, OBESIMED FORTE užívat můžete, ale neberte ho ve stejnou denní dobu jako ostatní léky.

Mgr. Martina Ševčíková
Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: