Obesimed forte

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na OBESIMED FORTE. Jestli nebude vadit když mám štíznou žlázu a beru EUTHYROX 150 a antikoncepci MINISISTON. Děkuji

Odpověď odborníka:

Obesimed může teoreticky ovlivňovat vstřebávání jiných léků, což by mohlo vést v případě současného užívání antikoncepce k otěhotnění. Doporučuji proto užívat Obesimed např. s 2 hod odstupem od jiných léků. Euthyrox je třeba užívat ráno nalačno.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: