Obměna antikoncepce

Dobrý den, Minulý týden ve středu( 15.2.)jsem dobrala antikoncepci (Natalya) měla bych navazovat novou antikoncepcí (Minisiston). Můj lékař mi řekl že mám v užívání pokračovat po sedmi dení pauze ale v příbalovém letáku je psáno že bych měla začít antikoncepci brát první den menstruace. Menstuaci jsem dostala v sobotu (18.2.) mám si pilulku normálně vzít po pauze 7 dní nebo počkat měsíc a začít bát až při další menstruaci? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vemte si ji po 8 denní pauze,jak Vám řekl lékař.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Konec boomu elektronických cigaret?
Články: Konec boomu elektronických cigaret?
E-cigarety se staly v...
Obezita a lupénka: spojuje je zánět?
Články: Obezita a lupénka: spojuje je zánět?
Nadváha a psoriáza se často...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Články: Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Rozkvetlá louka lákající k...
Je krabicové mléko ještě stále mléko?
Články: Je krabicové mléko ještě stále mléko?
Mléko je nejdokonalejší...
Magnetická rezonance
Články: Magnetická rezonance
Nukleární magnetická...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: