Obnoveni stitnych tkaniv po operacii

Chci vas este poprosit je mozne zesa obnovy stitny tkaniva po operacii , ze znova narastie v krku a sa casom obnovy?????? Dakujem za odpoved Mirek

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po úplném odstranění štítné žlázy se její tkáň již neobnoví. Je potřeba celoživotní substituční léčba.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x